Blog Başlık

  • Kasım 01, 2022

    Stiletto ayakkabı topuklu türleri içinde kadınların en çok tutku duyduğu ve beğendiği ayakkabı olarak bilinmektedir. Stiletto ayakkabı giymenin bir sanat olduğunu belirtmek hiç de yanlış olmamaktadır.

    stiletto, stiletto ayakkabı, stiletto kombinleri, stiletto ile nasıl rahat yürünür
  • Kasım 01, 2022

    Günümüzde dijital dünyanın hayatların tam merkezinde olmasından kaynaklı artık hemen her türlü işin ve işler bilgisayarlar üzerinden yapılmaktadır. Bu durumdan dolayı da kişiler her zaman bu teknolojik aletleri ellerinin altında istemektedir.

    laptop çantası, laptop çantası nasıl olmalı, laptop çantası özellikleri, laptop çantası çeşitleri, laptop çantası ölçüleri
  • Kasım 01, 2022

    Bootie ayakkabı ne demek?” aramalarında da modelleri sezonunda topuklu, alçak topuklu veya topuksuz tercihlerinde başrolü oynamaktadır. Rahatlığı ve şıklığı beraberinde getiren bootie ayakkabı ve bootie bot kullanımı stil sahibi kişilerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır.

    bootie, bootie özellikleri, bootie kombinleri, bootie çeşitleri
  • Kasım 01, 2022

    Erkek ayakkabı seçeneklerinde ayrı bir yere sahip olan kösele ayakkabı, sunduğu işlevsellik, şıklık ve rahatlık nedeniyle günlük hayatta fazlasıyla tercih edilenlerin içinde yer almaktadır.

    Kösele ayakkabı, kösele ayakkabı nedir, kösele ayakkabı özellikleri, kösele ayakkabı çeşitleri, kösele ayakkabı üretimi
  • Kasım 01, 2022

    İngilizce’den Türkçe’ye “mokasen” olarak çevrilen loafer alçak topuklu, bağcıksız, rahat giyilen ve kullanılan ayakkabı anlamına gelmektedir.

    loafer nedir, loafer ayakkabı, loafer ayakkabı özellikleri, loafer ayakkabı kombinleri
  • Eylül 27, 2022

    Her bir bireyin ayak yapısı, uzunluğu ve genişliği farklılık göstermektedir. Taraklı, uzun parmaklı, kemikli gibi yapılar ayakların şekline göre belirlenmektedir.

    ayak numarası hesaplama, ayakkabı numarası hesaplama, ayak ölçü tablosu
  • Eylül 27, 2022

    Çanta, her kadının ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Cüzdan, telefon anahtar gibi eşyaları taşımada kolaylık sağlarken giyilen kıyafetin de tamamlayıcısı olarak görülür.

    kıyafete göre çanta, çanta ayakkabı kombini, abiye elbiseye uygun çanta, spor kıyafete uygun çanta
  • Eylül 27, 2022

    Ortopedik ayakkabı nedir? sorusu için ayak, bacak ve ayak bileğinin anatomik duruşuna dikkat eden, yürüyüşü destekleyen ve bunun için özel tasarlanmış ayakkabı demek doğru olmaktadır. Ortopedik ayakkabı kişinin ayağının anatomik yapısına uygunluğu baz alınmaktadır.

    ortopedik ayakkabı, ortopedik ayakkabı seçimi, ortopedik ayakkabı faydaları, ortopedik ayakkabı özellikleri
  • Eylül 27, 2022

    Günümüzde topuklu ayakkabı denildiğinde kadınlar akla gelmektedir. Oysa topuklu ayakkabı ilk olarak erkekler için üretilmiştir. Askerlerin, at üzerinde ayaklarını üzengide rahat ve dengede tutabilmeleri için topuklu ayakkabı giydikleri rivayet edilmektedir.

    topuklu ayakkabı, topuklu ayakkabı çeşitleri, ayak tipine göre topuklu ayakkabı seçimi, topuklu ayakkabıda ideal topuk boyu
  • Eylül 27, 2022

    Şık ve hayalleri süsleyen düğün organizasyonu uğraştırıcı ama bir o kadar keyifli olmaktadır. Baştan sona her şeyin düşülmüş olması gerekmektedir. Özellikle bu durum gelin adayları için geçerlidir. Çünkü gece boyunca bütün gözler onlar üzerinde çevrilmektedir.

    gelin ayakkabısı-gelin ayakkabısı seçimi, konsepte göre gelin ayakkabısı
  • Eylül 27, 2022

    Ayakkabı-çanta ikilisi moda sektörünü şekillendiren parçaların başında gelmektedir. Bunun nedeni ise bu iki parçanın kadınların vazgeçilmezi olmasındandır. Kadınlar için iş hayatında, günlük hayatta veya bir davette ayakkabı çanta kombini yapmak kaçınılmaz olmuştur.

    ayakkabı çanta kombini, kıyafete göre ayakkabı çanta kombini, ayakkabı çanta uyumu
  • Eylül 27, 2022

    Deri cüzdan kullanımı birçok kişi için vazgeçilmezler arasında yer almaktadır. Eğer kullanılan cüzdan hakiki deri ise yıllar içinde daha mükemmel bir hal almaktadır. Kendine has dokusu da ortaya çıkmaya başlamaktadır.

    deri cüzdan, deri cüzdan çeşitleri, deri cüzdan bakımı, deri cüzdan temizliği, deri cüzdan muhafaza yöntemi
  • Eylül 27, 2022

    Suni deri, PVC olarak bilinen polivinil klorür ile poliüretan(PU) denilen hammaddelerden üretilen bir deri türüdür. Sentetik veya yapay deri olarak da adlandırılır. Suni deri, hakiki deriye alternatif olarak tekstil sektörünün büyük bölümünde kullanılmaktadır

    suni deri, deri çeşitleri, vegan deri, pu deri, pvc deri, suni deri bakımı
  • Eylül 27, 2022

    Deri ceket, her zaman zamanın ötesinde giyim tercihlerinden biri olmaktadır. Modası hiç geçmeyen sadece model veya renk değiştiren bu ikonik giysiler ayrıca iyi birer kurtarıcı olarak da bilinmektedir. Gerek jean pantolon ve tişört kombininin üstüne kullanılmaktadır.

    deri ceket, deri ceket bakımı, deri mont bakımı, deri ceket nasıl temizlenir
  • Eylül 27, 2022

    Çanta, her yaştan kadının ve erkeğin vazgeçilmez aksesuarı haline gelmiştir. Yaygın olarak kadınlar tarafından kullanılmaktadır. Fakat günümüz koşullarında erkekler arasında da çanta kullanımı artmıştır. Kullanılan çantanın şıklığı kadar materyali de önemlidir. Çanta denilince ilk akla gelen hakiki deri çantadır.

    deri çanta, deri çanta bakımı, deri çanta temizliği, deri çanta çeşitleri
  • Ağustos 11, 2022

    Süet ayakkabı zarar verilmeden kolay biçimde temizlenir. Süet deri hassas yapısı ile bilinen bir türdür. Bu yüzden yanlış yapılan bir işlem süete zarar verir ve ayakkabıyı kullanılamaz hale getirir.

    süet ayakkabı temizliği, süet ayakkabı bakımı, evde süet ayakkabı bakımı
  • Ağustos 11, 2022

    Beyaz spor ayakkabı herkesin dolabında olan bir ayakkabı çeşididir. Günlük ve klasik her türlü kıyafetin altına uyumlu olan beyaz spor ayakkabılar günümüzde oldukça popülerdir.

    beyaz ayakkabı temizleme, ayakkabı beyazlatma, beyaz ayakkabı yıkama
  • Ağustos 11, 2022

    Alınan ayakkabıların ayağa dar gelmesi giyim sırasında rahatsızlık hissi uyandırır. Ayakkabının topuk veya parmak kısımlarının dar olması halinde ayakta yaralanmalar oluşabilir.

    ayakkabı genişletme, dar gelen ayakkabı genişletme, spor ayakkabı genişletme, vazelinle ayakkabı yumuşatma
  • Ağustos 11, 2022

    Ayakkabının uzun süre giyilmesi veya ayakkabının yapıldığı materyale bağlı olarak ayakkabı içerisinde hoş olmayan bir koku oluşabilir.

    ayakkabı kokusu nasıl giderilir, spor ayakkabı kokusu, ayakkabı neden kokar
  • Ağustos 11, 2022

    Ayakkabı bağlama ipi, ayakkabı bağı gibi isimleri olan ayakkabı bağcığı, ayakkabının ayağa sabitlenmesi için yapılır. Her ayakkabı için birer adet aynı uzunlukta bağlama ipi ve ucunda aglet denilen sert bir kısım vardır.

    ayakkabı bağcığı nasıl bağlanır, ayakkabı bağcığı bağlama şekilleri, ayakkabı bağcığı modelleri
  • Haziran 21, 2022

    ayakkabı tabanı seçimi
  • Haziran 21, 2022

    ayakkabı seçimi
  • Haziran 21, 2022

    AYAKKABI KULLANIMI HAKKINDA FAYDALI BİLGİLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
?erez Kullan?m?