1 2 3 4 >

Omuz Çantası

Omuz Çantası Modelleri

Çantalar, özellikle kadınların günlük hayatları içinde en çok kullandıkları ve değer verdikleri eşyaların başında gelmektedir. Özellikle omuz çantası pratik kullanımı ve çok fazla model seçenekleri ile her zaman çanta dünyasında bir adım öne çıkmaktadır. Kadın omuz çantası modelleri arasında farklı ortama ve günün farklı zamanlarına göre kullanım olanaklarının bolluğu her bir dolapta onlarca bulunmasının da kapısını açmaktadır. Örneğin kalın askılı omuz çantası gün içinde ofis şıklığı ile bütünleşirken, bez omuz çantası modelleri alışverişte, arkadaşlarla bir kafede kahve içmede kendisini göstermektedir. İlk piyasalarda görülmeye başladığında genç omuz çantası diye nitelendirilen kumaş omuz çantası, günümüzde her yaş grubuna hitap eden tasarımları sayesinde herkesin kullandığı bir çanta modeli olmayı başarmaktadır. 

Özel organizasyonlarda da şık omuz çantası sıfatıyla mağazalarda yerini alan zincirli omuz çantası modelleri içinde süet omuz çantası, rugan, payetli, incili, taşlı ve harika detayları ile omuz çantası modelleri birçok abiye elbiseye eşlik etmektedir. Mini, uzun, kokteyl elbiseyle ya da bir tuvaletle harika kombinler yaratmak için omuz çantası modelleri baş köşeyi almaktadır. Bunun yanında hasır omuz çantaları yazın muhteşem görseller yaratmakta ve yine yaz aylarının temsilcilerinden olan rengarenk şeffaf omuz çantaları tek saplı modelleri ile omuz çantası genç kategorisine girmektedir. 

Kadın spor omuz çantası modelleri de hem sırt hem omuz askılı çanta olabilme özelliği ile çift fonksiyonel kullanımı sağlamaktadır. Askılı çanta seçenekleri gerek casual modelleri gerekse genç ve dinamik tasarımları sayesinde günlük kombinlere hitap etmektedir. Tarz sahibi herkesin kendini rahatça yansıtabildiği tek omuz çanta bayan modellerinde ufak değişiklikler bambaşka görselleri de getirmektedir. Düz bir omuz çantasına takılmış püsküller sofistike moda akımını çağrıştırırken, ufak toka veya taş detayları ile elegant bir görünüm ortaya çıkmaktadır. 

 

Deri Omuz Çantası

Omuz bayan çanta modelleri dolaplarda ayrı bir yere sahip olan çanta koleksiyonlarının en öncelikli parçaları olmaktadır. Vazgeçilmez ve günlük yaşamda farklı boyut, model, stillerde kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Hakiki deri çanta ilk omuza takıldığı andan itibaren kendisini göstermekte ve sahibine mutluluk hissi yaşatmaktadır. Özellikle yumuşak deri çanta modelleri her dokunulduğunda yarattığı his tarifsiz olmaktadır. Deri çanta seçeneklerinin büyükten küçüğe doğru boyutlandırılması da hem işlevselliğini arttırmakta, böylelikle hem önemli bir toplantıya giderken kullanılmasının yanında hem de mağaza gezme, vitrin bakma esnasında da uygun seçeneği değerlendirilmektedir. 

Deri omuz çantaları ister kollarda, ister çapraz kullanımlı, ister elde taşınabilir ölçülerde ya da askı tasarımında olsun günlük, casual veya klasik kombinlerin hepsine kendisini yakıştırmaktadır. Klasiklerden benzersiz tasarımlarına kadar geniş seçenekler sunan deri omuz çantaları düz, kapitoneli, işlemeli deri modelleri klasik ve şık giyinmeyi seven herkesin kombinini tamamlamaktadır. Suni deri çanta modellerinde ise yanlarına takılan aksesuarları, farklı renkleri, ayarlanabilen askı boyları ile gençlerin ve kendini genç hissedenlerin favoriler arasında bulunmaktadır. Son denemin monokrom modasını en iyi yansıtan krem, bej ya da beyaz renkler deri omuz çantalarda da kendisini göstermektedir. Krem renk bir deri omuz çantasının altına yine krem renk postal tercihi birçok kişinin radarına girmektedir. 

 

Büyük Kol Çantası

Kadın omuz çantası modelleri birçok eşyayı dış etkenlerden korumak amacıyla seçilirken, birbirinden farklı desen ve renklere sahip olan çantalar, kullanıcısının karakteristik özelliğini de yansıtmaktadır. İşte bu çanta seçenekleri içinde büyük kol çantası ile tercih edilen giysiler de diğer insanların stilleri anlamasına yardımcı olmaktadır ve bu önemli unsurların arasında yer almaktadır. Bayan kol çantası seçimlerinde eğer büyük boylardan yana bir istek bulunuyorsa geniş kol çantası özelliği göstermesine dikkat edilmektedir. Genişliği sayesinde özellikle üniversite öğrencilerin kullanımına giren büyük kol çantaları, kalem kutusundan ders notlarına kadar birçok nesneyi içinde barındırma faydası yaratmaktadır.

Büyük kol çantaları gün içinde kişilerin yanında taşıdığı eşyalar onlara yük olmamakta ve tüm eşyaların bir arada bulunma avantajı çok bölmeli çanta modelleri ile düzenli, organize kullanım yaratmaktadır. Büyük kol çantası modelleri incelendiğinde derin çanta niteliği taşıdığı ve tüm eşya yükünü elde taşıma sıkıntısından alarak vücuda eşit miktarda paylaştırdığı vurgulanmaktadır. Hatta bazı büyük kol çantası seçenekleri için çokça eşya almasından dolayı el bavulu kadın çanta yorumu da yapılmaktadır. 

 

Küçük Omuz Çantası

Küçük omuz çantaları mini kol çantası ya da minik el çantası olarak da nitelenmektedir. Piyasalarda el ve omuz çantası farklı materyaller kullanılarak imalatı yapılmaktadır. Deri, kürklü, rugan, kumaş, hasır, suni deri seçeneklerine mor, pembe, sarı, yeşil gibi canlı renkler de eşlik etmektedir. El çantası kadın yanında fazla eşya taşımak taraftarı olmayan, çantasında sadece cüzdan ve cep telefonu dışında rujunun yeterli geldiğini düşünen kadınlara uygun olmaktadır. Özellikle zincirli askılı el çantası, birçok kombinle uyumu sayesinde de kurtarıcı parçalardan bir olma niteliği taşımaktadır. Küçük çapraz omuz çantası kadın seçenekleri de hayatı pratik halleri ile yaşamak isteyenlerin sıklıkla kullandığı modeller arasında yer almaktadır. 

 

Omuz Çantası Renkleri

Omuz çantası renkleri çok çok fazla ürün skalası ile mağazaların vitrinlerini âdete şekerci dükkânlarına çevirmektedir. Beyaz, krem omuz çantası her zaman popülerliğini korumakta ve gri omuz çantası da iyi bir alternatif olarak bu popülerlikte yerini almaktadır. Anne el çantası genelde siyah veya kahverengi tercih edilirken 11 yaş çanta modelleri ise gökkuşağının bütün renklerini taşımaktadır. Mevsimine göre de omuz çantası renkleri değişim göstermektedir. Ama taba kadın omuz çantası hakkında her mevsime uyum sağlamasının yanında kahverengi, kırmızı ve sarının karışımından elde edildiğinden de bahsedilmektedir. Bu durumda da taba rengi omuz çantasını her havaya ve her kıyafetle kombinlenme özelliğini vermektedir.  

 

Siyah Kol Çantası

Siyah omuz çantası her zaman klasik ve her zaman tercih edilen kullanışlı ürün grubuna girmektedir. Düz siyah çanta için kış mevsiminde siyah kaban ve siyah topuklu bot kombinin ister jean pantolonlarla istenirse deri etek ya da taytlar ile kombinleneceğinin altı çizilmektedir. Siyah kol çantası kadınların günlük yaşamında aksesuardan çok ötesi olduğu da birçok moda uzmanı tarafından söylenmektedir. Moda sektöründe her daim zirvede kalmayı başaran ve her türlü tasarımı ile zamansızlığını ispatlayan siyah omuz çantası, her dönem yerini korumaya devam etmektedir.

 

Kadın Kol Çantası Fiyatları

Kadın kol çanta fiyat araştırması yapılırken uygun fiyatlı deri çantalar sık sık e-ticaret sitelerinin filtrelerinde yerini almaktadır. Hakiki deri çanta online satış için güvenilir ve tanınan markaların ürünlerinin seçilmesi öncelik oluşturmakta ve birçok kadının radarına girmektedir. Bu markalara ait hakiki deri bayan çanta fiyatları diğer muadillerine göre yüksek gelse bile, uzun yıllar kaliteli ürün kullanma keyfi unutulmamaktadır. Hakiki deri çantalar kendilerini kısa sürede amorti etmekte ve alımı sırasında yüksek gelen etiket fiyatlarının değdiği düşüncesi hâkim olmaktadır. İyi markaların kadın deri kol çantaları kampanyalar ve indirim fırsatları sayesinde de birçok bütçeyi de üzmemektedir. Böylece ürün kullanımı ve fiyat performansı kişileri mutlu etmektedir. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
?erez Kullan?m?